Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/07/2024

Какви приставки има прахосмукачката Хенри и какво правят

приставки има прахосмукачката Хенри

Какви приставки има прахосмукачката Хенри и какво правят?

Какви приставки има прахосмукачката Хенри и какво правят? Прахосмукачката Henry се доставя с голям брой приспособления. Които могат да бъдат натиснати към края на удължителните тръби или, по-често, към края на гъвкавия черен маркуч. Единственото изключение от това е инструментът за под, който всъщност не е приставка, но все пак ще го включа тук, за да използвате който ще ви трябват прикрепените удължителни тръби.

Комбиниран инструмент за под на прахосмукачката Хенри

Комбинираният подов инструмент е правоъгълната глава, която бихте асоциирали с традиционна прахосмукачка, и това е, което ще използвате за по-голямата част от прахосмукачката си. Той се плъзга върху краищата на трите свързани удължителни тръби и има крачен педал, който повдига и спуска четка. Ще искате да я повдигнете за твърди подове и да я спуснете за килими (лоста на четката разбърква космите и мръсотията).

Четката върши наистина добра работа, когато е спусната върху килима. Определено се изисква малко сила, за да погладите напред и назад, но резултатите са много добри. Мощността от 620 вата, която двигателят произвежда, са наистина забележими на мръсни килими.

Четка за тапицерия

Това е четката, която ще искате да прикрепите, когато искате да се справите със столове и възглавници на дивани, седалки за кола и стълби. По същество това е по-малка версия на комбинирания подов инструмент, който е идеален за малки, плоски повърхности. Постигат се страхотни резултати, при тестването на стълбите с мокет.

Мека четка за прах за прахосмукачката Хенри

Меката четка за прах е малка и кръгла, с меки влакна (като конски косми) около обиколката, които са предназначени да разбъркват нежно прах и мръсотия. Тази приставка е идеална за деликатни предмети като рамки за картини, таванни светлини или лампи. Таванни вентилатори и горната част на вашите завеси. Намерих тази четка особено полезна за почистване на моите таванни вентилатори, тъй като те са доста крехки и изглеждат така, сякаш биха могли да бъдат надраскани доста лесно, ако използвам някоя от другите приставки. Кръглата форма на тази приставка наистина влезе в действие, когато се заех със завесите. Които биха били трудни за прахосмукачка правилно с помощта на алтернативната четка за тапицерия.

Приставка за цепнатини

Инструментът за цепнатини е дълъг и цилиндричен и целта му е да достигне до онези наистина тесни места във вашия дом (или кола), които са по-малки от ширината на маркуча. Този инструмент насочва цялата тази всмукателна мощност през много тясно пространство. Което означава, че получавате невероятни резултати и на най-малките повърхности. Приставката за пукнатини на прахосмукачката Хенри е идеална за ръба на килима. Където се среща с перваза, както и отстрани на нашите дивани и във всякакви кътчета в колата (особено между седалката и вратата). Вижте тук повече за прахосмукачката Хенри

Коментарите са изключени.