Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Баланс колелета – кога да ги закупите?

баланс колелета

Баланс колелета: кога трябва да помислите за закупуване на такъв?

Възрастта, на която вашето мъниче може да използва колело за баланс, зависи до голяма степен от вашето дете и неговия етап на двигателно развитие. Някои деца могат да карат уверено само на две години, докато други не могат до малко по-късно.

Добре е да наблюдавате детето си и да вземете предвид не само неговата мобилност, но и височината му (дребните деца може да са по-малко заинтересовани да се качат на велосипед) и дали проявяват интерес към развиването на тези умения.

Баланс колелета тип Kinderkraft са подходящи за деца от две или три години. Има обаче и модели, които могат да се използват и от едногодишни деца. Например мини триколката CUTIE, която е уникален продукт. Комбинира функциите на играчка за каране, триколка и велосипед за балансиране. Благодарение на компактния му размер, дори дребните деца могат да го карат свободно, а колелата позволяват на вашето мъниче да свикне с колелото дори у дома, защото няма да одраска пода.

Обикновено обаче класическите баланс байкове са предназначени за две- и тригодишни деца. Ето защо е широко прието, че точно тогава трябва да започнете да се оглеждате за подходящ модел за вашето дете.

Предимства от карането на баланс байк

Струва ли си да си купя баланс байк? Определено да – те са идеални не само за игра, но и за развиване на чувството за баланс. Те също са чудесен начин вашето мъниче да се научи на правилното поведение на пътя и пешеходците. Те подпомагат двигателното развитие, докато правят времето, прекарано на открито, забавно. Велосипедите Balance bike насърчават децата да спортуват и осигуряват на децата необходимата доза физическо усилие. Те също помагат за развитието на чувството за баланс и координация – в крайна сметка, за да яздите, трябва да извършвате много различни, редуващи се движения на краката.

Баланс байкът е страхотна идея за подарък, който ще донесе много забавление и физическа активност по време на разходки, като същевременно подпомага развитието на вашето дете.

Искате да купите да детето си баланс байк, но нямате достатъчно място: Има сгъваем баланс байк!

Ако нямате много място в апартамента си или пътувате често, сгъваем баланс байк е страхотна идея. Този продукт, от който определено се нуждаете – не само, че се сгъва до компактни размери, но също така можете лесно да го трансформирате от баланс байк в триколка . Не може да бъде по-просто, нали.

Коментарите са изключени.