Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Четири опорни точки за опознаване на руската домакинска фуражомелка

руската домакинска фуражомелка

Четири опорни точки за опознаване на руската домакинска фуражомелка. Домакинските руски фуражомелки са предназначени за смилане на слама, царевични кочани, зърно и други материали. Битовата фуражомелка е чукова фуражомелка. Независимо дали е домакинство или не, руската фуражомелка е незаменима. Ако захранвате само закупения концентрат, цената на премикса е сравнително висока. Ако през лятото или есента можете да натрошите някои зърна, слама, соев шрот, царевични кочани и т.н. заедно с концентриран фураж, премикс и концентрат, храненето ще бъде по-високо и ще се подобри добивът на мляко, яйца и месо. Може да подобри доходите на фермерите. Освен това руската домакинска фуражмелка е лесна за работа, спестявайки време и усилия.

Как работи руската домакинска фуражомелка

Машината за смилане на фуражи за домакинствата е предназначена за пулверизиране на различни сухи сламки, царевични кочани и зърна през чука в машината. Ситото контролира фиността на пулверизацията. Обвивката на битовата фуражомелка е заварена със стомана, а входът за фураж е в горната част на мелницата, което може да бъде съчетано с различни форми на захранващи структури. Чуковете са разположени симетрично. Когато захранващият пулверизатор работи, материалът влиза в камерата за пулверизиране. Чрез въздействието на високоскоростния въртящ се чук и триенето на ситовата плоча, материалът постепенно се пулверизира и под действието на центробежна сила и въздушен поток. Изпускане през долния изход.

Може ли да има по-голяма производствена стойност, когато се използва с други машини за фураж?

Руската домакинска фуражомелка може да се използва с миксер за фураж, пелетизатор за фураж, гилотина и т.н., така че слама, стрък боб, царевични кочани, пасища, плевели и т.н. да могат разумно да се използват за приготвяне на фураж за хранене на животни. Без отпадъци и спестяване на разходи, също така намалява труд и време.

Как да изберем руска фуражомелка

Дизайнът с двойна макара на домакинската фуражомелка е пълен с мощност, устойчив на износване и издръжлив. Чукът е изработен от удебелена неръждаема стомана, която може да се върти с висока скорост без напукване и има дълго време на работа. Портът за хранене е разширен и увеличен, което прави храненето по-удобно и гладко. Почистването на прах и платнените торби с удебелена връзка са удобни за отстраняване на прах. Фюзелажът е изработен от дебела стоманена плоча, която е издръжлива и стабилна при работа. Дъното е оборудвано с подвижно универсално колело, което също е много удобно за преместване. Смелете фуража, където искате. След употреба го избутайте в склада, за да предотвратите вятър, слънце и дъжд.

Обхват на приложение и ефект на използване на фуражната фреза

Руската фуражомелка за битови нужди може да смачка царевични кочани, суха слама, разсад от сладки картофи, разсад от фъстъци, зърно, царевица, пшеница, сорго, оризова люспа, сухи плевели, соево брашно, пшенични трици, бобови кюспе, черупки от фъстъци, императорска бамбукова трева и др. .натрошен за фураж. Пулверизаторът за храна за животни може също да пулверизира химически суровини, китайски билкови лекарства и др.

Коментарите са изключени.