Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
18/04/2024

Секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати. Най-накрая стигнахме до най-интересното, защото този вид е най-популярният и търсен у нас. Какво му е хубавото на „секциите“? Бъдете сигурни, представянето им ще ви впечатли.

Дизайн на гаражните врати

Топли сандвич панели, свързани помежду си чрез панти, се движат на ролки по направляващи релси нагоре и надолу. Ето накратко как работят секционните гаражни врати. Нека добавим тук балансираща пружина, която компенсира тежестта на портата при повдигане, освобождавайки енергията, натрупана при спускането на портата. Всички връзки между панелите, както и връзките към стените и подовете са херметически затворени с еластични гумени уплътнения, така че секционните врати не само задържат топлината добре, но и напълно предпазват от прах и шум от улицата.

Огромно предимство пред другите видове гаражни врати е възможността за адаптиране на дизайна към почти всеки отвор. Благодарение на различни варианти за направляващи релси и разположение на пружините, можете да поставите конструкцията в стая с много нисък или много висок таван.

Секционни гаражни врати. Този прекрасен сандвич панел

Секционните гаражни врати дължат тайната на успеха си преди всичко на своите панели. Представлява поцинкована стоманена ламарина с дебелина 0,5 мм като обвивка, която е изпълнена отвътре с плътна полиуретанова пяна. Освен това пяната там не е същата като в обикновените кутии, а два пъти по-плътна. Благодарение на ниската топлопроводимост на сърцевината секционните гаражни врати са толкова топли. Панел с дебелина само 4 см е сравним по топлоизолация с тухлена стена с дебелина 55 см.

Красивият външен вид на тези гаражни врати в продължение на много години, не са празни думи, а резултат от двустранно поцинковане и боядисване в индустриални условия. Всички производители имат 10 години гаранция за повърхността и според нашия опит повърхността ще изглежда като нова дори след 20 години. И благодарение на дебелата стоманена обвивка, тя също е много издръжлива; тези гаражни врати работят в промишлени съоръжения в продължение на десетилетия, въпреки факта, че те се карат там „и опашка, и грива“. Между другото, същите панели се използват за индустриални и битови секционни гаражни врати.

Коментарите са изключени.