Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
18/04/2024

Комфортът на алуминиевите радиатори

Комфортът на алуминиевите радиатори

Комфортът на алуминиевите радиатори.

Радиатор-Описание:

Радиаторът ‒ топъл елемент от вашия интериор ‒ безценен през зимата, спящ през лятото. Изработен е от висококачествен алуминий и подлежи на редица проверки по време на производствения процес. Отвътре, по време на процеса на електрофореза, той е покрит със специално покритие, което предотвратява междукристална корозия, благодарение на което е възможно да се свърже радиаторът към всяка система, включително медната. Работните параметри на радиатора гарантират неговата висока ефективност.

Комфортът на алуминиевите радиатори

Алуминиеви радиатори осигуряват-съчетание от качество и производителност

Алуминиевите радиатори са идеално подходящи за комбиниране с вода с по-ниска температура от термопомпи и кондензни котли. Тъй като алуминият реагира незабавно на промените в температурата, радиаторът се загрява бързо и реагира бързо на термостат за регулиране на стайната температура. Това гарантира, че те са най-ефективните и ефективни налични радиатори, намаляващи консумация на енергия и разходи за гориво.

Проектиран и произведен от един от водещите световни производители на ляти алуминиеви радиатори осигуряват превъзходно качество и производителност, съчетани с елегантно и стилно покритие.

Алуминиевите радиаторите сa с високи стандарти на ЕС, използващи модерни производствени техники и преминаващи стриктни тестове за качество.

– Бърза реакция с бързо време за загряване

– Подходящ както за нискотемпературни, така и за високотемпературни отоплителни системи

– Идеален за използване с термопомпи и кондензни котли

– Лек и здрав

– Устойчив на корозия

– Модулен с персонализирани дължини, налични при необходимост

– Блестящо бяло прахово покритие RAL 9010

– Максималното работно налягане е 600 kPa (6 bar)

– Топлинната мощност отговаря на европейския стандарт UNI EN 442-2

Комфортни алуминиеви радиатори

Алуминиевите радиатори са с компактни дизайн с елегантен тънък дизайн. Има блестящо бяло, прахово покритие, което го прави идеален излъчвател на топлина за всеки модерен дом. Комфортните радиатори се предлагат в различни височини и дължини за осигуряване на максимален баланс функционалност, дизайн и комфортна топлина във всеки жилище. Вижте тук повече.

Вертикални Алуминиеви Радиатори

Вертикалните алуминиеви радиатори са идеален избор там, където нямате достатъчно място на стената. За да се побере стандартен радиатор с ниска височина, искате да сведете до минимум пространство, използвано от топлоизлъчвателя, или искате да направите изявление за дизайн във вашия дом. Вертикалните алуминиеви радиатори са подходящи за използване в кухня, баня и жилищни помещения.

Коментарите са изключени.