Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/07/2024

5 предимства на лазерната епилация

лазерната епилация

Лазерна епилация: Бързо и ефективно лечение

Обезкосмяването отнема време и в много случаи е разочароващо. Традиционните методи за епилация като кола маска, бръснене и пинцет са ефективни за премахване на космите, но само временно.

Лазерната епилация е ефективна, ефикасна и осигурява дългосрочно решение за премахване на нежеланото окосмяване. Лазерната епилация може да се извърши на всяка част от тялото, която има нежелано окосмяване.

Въпреки че този метод не отървава напълно космите, той осигурява 50-95 процента намаляване на новите косми и новите косми, които израстват, ще бъдат по-фини и по-лесни за поддържане.

Ето пет предимства на лазерната епилация:

1. Лечението не отнема много време

Лечението с лазерна епилация е много по-бързо, отколкото очаквате. Отнема около 20 минути за извършване на третиране на подмишниците или бикини зоната и само около час за области като ръце и крака.

Не очаквайте да прекарате цял ден в спа центъра, когато правите лазерна епилация – ще влезете и ще излезете за нула време.

2. Ще спестите пари в дългосрочен план

Когато извършвате процедури за лазерна епилация, вие елиминирате нуждата от безкрайни количества самобръсначки, кремове за бръснене, часове за кола маска и т.н.

Разходите за извършване на лазерна епилация са намалели, докато разходите за кола маска са се увеличили. Лазерната епилация е финансово по-интелигентна, отнема по-малко време и като цяло ще ви даде по-дълготраен резултат.

3. Премахване на врастнали косми

Можете да предотвратите и премахнете врастнали косми с лазерна епилация. Това е най-доброто решение, за да сте сигурни, че няма да страдате от досадни врастнали косми и рискувате да се наложи да ги премахнете.

Лазерната епилация също е чудесен вариант за хора, които имат чувствителна кожа и имат кожни раздразнения след бръснене или кола маска.

4. Спестява време

Помислете за всички случаи, в които ви се е налагало да прекарате допълнителни десет или петнадесет минути под душа, бръснейки се, а след това да откриете, че сте пропуснали петна и трябва да се върнете, за да го поправите.

С лазерната епилация вече не е нужно да прекарвате време в бръснене или да ходите на срещи, за да получите кола маска. Освен това вече не е нужно да се притеснявате за грешки и пропуски.

Ще имате гладко избръсната кожа без проблемите с бръсненето или кола маската.

5. Не е необходимо да имате косми между процедурите

За разлика от кола маската, можете да се бръснете между процедурите. Вече не е нужно да чакате, за да пораснат космите ви, защото с лазерната епилация можете да се бръснете колкото искате между сесиите.

Коментарите са изключени.