Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
18/04/2024

Трябва ли да използвам добавки за масло в двигател?

добавки за масло

Открийте важността и ефективността на добавките

Добавките за масло в двигателя образуват комплекс от различни качества на моторното масло.

Тези свойства в някои случаи помагат за решаването на някои проблеми при работата на двигателите с вътрешно горене.

Но е по-добре да изясните необходимостта от употреба и да поверите избора на опитен автомеханик или квалифициран консултант.

Добавки за масло на двигателя

От всички важни и незаменими части на автомобила двигателят без преувеличение е най-важният. Естествено най-голямо внимание обръщаме на двигателя: неговата работа, ресурс и изправност.

Към днешна дата компанията Suprotek е разработила цяла линия от триботехнически съединения за двигателя.

Добавките за масло за възстановяване на двигателя са най-популярните автохимически продукти.

Композициите SUPROTEC за двигатели с вътрешно горене допринасят за образуването на нова структура на повърхността на триене на базата на метална кристална решетка (нов слой върху повърхността на детайлите).

По време на работа на фрикционния блок при наличие на активен компонент в моторното масло се получава последователно постепенно натрупване на защитни слоеве на атомно ниво.

Новаторство в поддръжката на двигателя

След много години тестове и въз основа на обратна връзка от нашите клиенти, можем да кажем с увереност, че положителният ефект на добавките за масло на двигателя Suprotek е извън съмнение. След използване на добавката на масло за двигателя, компресията се възстановява във всички цилиндри. Разходът на гориво е намален.

Добавката в двигателя подобрява способността на CPG частите да устояват на проникването на газове под налягане през тях. Което означава, че по-малко газове навлизат в картера и моторното масло не се окислява толкова интензивно.

Въпросът за използването на допълнителни добавки в моторното масло на двигателите отдавна раздели аудиторията на собствениците на автомобили на два лагера.

Тези, които обсъждат с „официалните лица“, в повечето случаи заемат официалната позиция на производителите на масло, която гласи, че готовото масло вече съдържа всичко, което е необходимо за нормалната работа на оборудването.

Тези, които използват мултибрандови услуги или сервизно оборудване в гаражи, позволяват или препоръчват допълнителни добавки.

Коментарите са изключени.