Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
18/04/2024

Предимства на застраховката за зимни спортове като ски и пътуване в чужбина

застраховката за зимни спортове

Предимства на застраховката за зимни спортове като ски и пътуване в чужбина. Какво представлява застраховката за зимни спортове и ски

Застраховката за зимни спортове

По пистите? Добавянето на зимни спортове и ски покритие към вашата застраховка за пътуване означава, че можете да се насладите на ски, сноуборд, шейни и много други активности! Ако отивате в група, може да застраховате всеки по отделно по една полица. Така че всичко, което трябва да направите, е да изберете вашия застраховател, да ви защити в студеното време!

  • Лесен за организиране всеки път, когато пътувате

Застраховка за едно пътуване, идеална за случайни скиори или сноубордисти. Покритието за вашата почивка може да бъде уредено бързо, дори и за резервации в последния момент, което гарантира, че можете да карате ски или сноуборд с пълно спокойствие.

  • Високи нива на покритие, дори при кратко пътуване

Медицински спешни случаи могат да възникнат винаги, когато пътувате, дори по време на малка почивка на ски. Леките наранявания по пистите са често срещани, а големите наранявания могат да бъдат финансово и емоционално опустошителни, така че сключете застрахователна полица за зимни спортове и каране на ски с Worldwide Insure.

  • 24-часова многоезична линия за спешна помощ

Политиките за пътуване на Worldwide Insure осигуряват високи нива на покритие за спешно медицинско лечение от личен лекар или в болница. Нашата служба за помощ може да се свърже с медицинския персонал в чужбина и вашия собствен лекар, така че да не се налага вие. Лечението в чужбина и разходите за репатриране за връщане у дома след спешна медицинска помощ могат да бъдат скъпи. Така че пътувайте безопасно, като знаете, че вашата полица Worldwide Insure осигурява помощ, ако нещо се обърка.

  • Защита

Почивката може да бъде провалена от кражба или загуба на личен багаж или оборудване за зимни спортове; забавено заминаване; изпуснат полет – или отмяна на пътуване. Сключването на застраховка означава, че няма да понесете и финансовите последици.

  • Специализирано покритие за зимни спортове

Нашата туристическа застраховка за каране на ски или сноуборд осигурява покритие независимо дали карате ски само за няколко часа или през по-голямата част от пътуването си, включително покритие за ски оборудване (ваше собствено или наето), възстановяване на разходите за ски карта, ако не можете да карате ски, & компенсация за затваряне на писта.

  • Покрити са много други спортове и дейности

Освен карането на ски и сноуборд, тази политика обхваща широка гама от спортове и дейности. Вижте тук застраховката за зимни спортове като ски и пътуване в чужбина.

Коментарите са изключени.