Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Какво точно е офисното парти – част 3

офисното парти

Какво точно представлява офисното парти?

  1. Сервирайте наистина добра храна

Тава със зеленчуци и плато за сандвичи са подходящи, но за едно наистина забавно работно парти, планирайте менюто си още една крачка напред. Наемете популярен ресторант за кетъринг или поръчайте храна за вкъщи за обяд. Ако бюджетът е ограничен, организирайте готварска закуска, за да могат служителите да покажат готварските си умения.

  1. Излезте от офиса

Промяната на обстановката може да засили ентусиазма и да даде на служителите вълнуваща почивка от обичайната рутина. Опциите, които трябва да обмислите, включват игри с топка, театрални представления и увеселителни части. Тези случайни събития могат да помогнат за активизиране на работните отношения и енергизиране на екипите.

  1. Запознайте се с вашата HR политика

Преди офисното парти проверете политиката относно алкохола и социалните събития.

Изпратете напомняне за правилния етикет за партита в офиса, като не забравяйте да включите неща като избягване на прекомерно пиене или допълнителни гости. Професионалното поддържане гарантира, че всеки ще се почувства по-добре на следващия ден.

Идеи за парти в офиса за следващото ви лично тържество

Когато искате да отпразнувате своя персонал, има идея за офис парти за всеки бюджет. Креативните идеи за фирмено парти са лесен начин за изграждане на очакване и вълнение преди голямото събитие.

Сутрешно кафе и закуска

Когато нямате време или пари, заменете сутрешната си среща с парти за закуска на достъпна цена. Вземете кафе и сок от местен ресторант и подредете пресни плодове, сладкиши и сандвичи за закуска.

Рали с камиони за храна

Отпразнувайте края на една дълга зима с парти на открито. Наемете няколко камиона за храна, вкарайте музика на живо и се насладете на топлото време. Можете да организирате събитието като дълъг обяд през седмицата или подходящо за семейството издухване през уикенда.

Класическо (или нетрадиционно) празнично парти

Основна част от много компании, годишните офис празнични партита са чудесен начин да повишите морала и да покажете признателност към вашите служители. От костюмирани партита на Хелоуин до размяна на подаръци на Secret Santa през зимата, има опция за всеки сезон. За да дадете на екипа си неочаквано удоволствие, опитайте тези по-рядко срещани идеи за празнично парти за работа:

Церемония по награждаване по време на офис парти

Церемонията по награждаването ви позволява да разпознаете всеки служител поотделно. Направете вечерта празнична с официален дрескод и помолете всеки да доведе гост. След това раздайте награди за умения, постижения или суперлативи като „най-креативни“ или „най-добри декорации на кабината“.

Следобеден филм

Затворете офиса за следобед и наемете местен киносалон за частно прожектиране на най-новия супер филм. Поставете закуските и напитките на фирмената кредитна карта и се насладете на релаксиращи няколко часа далеч от работа.

Имате нужда от помощ за офисното парти, кликнете тук за повече идеи, помощ, организиране и осъществяване на едно незабравимо парти.

Коментарите са изключени.