Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Съвети как да започнете да носите еротично дамско бельо

дамско бельо

Търсете дишащи и меки материи при избора на дамско бельо

Това е номер 1 за промяна на стила, когато ставаше дума за нощно и дамско бельо. Потърсете тъкани, които ще са удобни за носене през цялата нощ – памукът и коприната са страхотни места за начало. Някои полиестерни смеси, които са направени специално, за да бъдат дишащи, също могат да работят чудесно. Но обърнете внимание на детайлите: много дантели и други декорации, открити върху нощни рокли и парчета бельо, често са направени от по-драскащ се материал от останалата част от облеклото.

Така че, когато пробвате нещо, фокусирайте се върху всяка част, която докосва кожата ви – мека ли е? Как ще се справи с потта (груб въпрос, знам, но важен)? Това дава ли ми място да се движа или имам чувството, че ще разкъсам нещо или съм принуден?

Намирането на части, които са изработени от дишащи материи, които са меки и лесни за носене, ще ви помогне да създадете минигардероб за еротично дамско бельо от няколко части, които носите всеки ден и в които се чувствате страхотно. Ако не е удобно или се чувствате лепкаво или потно в него , просто няма да го носите.

Пробвайте много неща

И не се обезсърчавайте, когато повечето от тях не покриват очакванията Ви! Знам, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Но когато става въпрос за еротично дамско бельо, ще се изненадате какво пробвате, което накрая просто ви харесва.

Ако ви харесва, помислете дали да вземете приятел или сестра със себе си, които могат да ви помогнат да изберете някои уникални парчета, които може би не сте обмисляли иначе. Ходих с много приятели, за да им помогна да намерят някои дрехи за ежедневно носене или сутиени, които им подхождат и това е много забавно – не забравяйте, че не говорим за тези видове бельо веднъж годишно; говорим за нощно еротично дамско облекло, което е секси, но сте покрити в по-голямата си част!

Гледайте реакцията си, когато пробвате неща

Изборът на еротично дамско бельо е по-малко свързан с избора на отделни чифтове, които смятате, че могат да ви направят да изглеждате секси, а повече с избора на бельо, което ви кара да се държите уверено, защото наистина се чувствате красиви и секси.

Ако пробвате нещо и си мислите „това изглежда добре на мен, предполагам“. Но пък езикът на тялото ви е нервен, запитайте се дали наистина го чувствате като „вие“. Ако не, тогава го оставете настрана – търсете части от комплекти, които си пасват.

Научете как да избирате дамско бельо, което е стилно и удобно за всеки ден. Разгледайте нашите предложения.

Коментарите са изключени.