Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Кое двигателно масло Castrol да купя? – част 2

двигателно масло Castrol

Обичайно, когато колата не работи, нормалното двигателно масло Castrol се оттича в масления съд, което причинява нежелано триене между частите при следващото стартиране на двигателя (така нареченото временно маслено гладуване).

Маслото Castrol Magnatec не позволява възникването на такъв проблем – течността образува защитен филм върху повърхността на частите на двигателя, елиминирайки появата на маслен глад, което предпазва двигателя от износване и значително увеличава експлоатационния му живот.

Кое двигателно масло Castrol да купя?

Серията моторни масла Castrol Edge включва специално разработена формула Fluid Strength Technology, която предпазва двигателя от корозия и повреда, а също така увеличава експлоатационния му живот с до 35%. Съставът на маслото е толкова гъвкав и ефективен, че може да защити автомобила през целия цикъл на работа на двигателя за всеки стил на шофиране. Тайната на маслата Castrol Edge е техният практически непроменен коефициент на вискозитет при всякакви работни условия.

Castrol Professional е допълнителна серия масла в линиите Castrol Edge и Castrol Magnatec. Същата технология Fluid Strength реагира на режима на работа и условията на двигателя, като същевременно настройва свойствата му към необходимите, осигурявайки по-добра защита на двигателя дори при интензивни натоварвания. Castrol Edge Professional предпазва вътрешната повърхност и частите на двигателя от образуване на плака, което значително удължава експлоатационния му живот.

Серията масла Castrol GTX е надежден протектор на двигателя

Предотвратява образуването на отлагания от сажди върху частите и вътрешните стени. Отличен вариант за собственици на автомобили с пробег над 100 т.км. Зареждайки с Castrol GTX, ще забележите как ефективността на двигателя значително се е увеличила.

Маслата Castrol Vecton за камиони и търговски превозни средства се отличават с уникална технология System 5. Която е предназначена да подобри работата на двигателя в пет области:

  • значително намаляване на разхода на гориво
  • икономичен разход на масло
  • увеличаване на мощността на двигателя
  • увеличаване на живота на двигателя
  • увеличаване на интервала за смяна на маслото

Коментарите са изключени.