Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Характеристика на кухненска престилка с оригинален надпис и със снимка

prestilka s nadpis ili snimka

Особеността на кухненската престилка с надпис или снимка е не само тяхната оригиналност.

Материалът, от който се изработва кухненската престилка с надпис или снимка е високо качествен. Това е естествена тъкан, която включва лен или памук. Тази тъкан има висока плътност и висока устойчивост на абразия. Това прави материала особено популярен и особено практичен за подобна кухненска престилка с оригинален надпис и снимка. Лесно се пере, запазва формата и цвета си, не избелява, не изтъняваи не се мачка, което е супер. Ако е необходимо, можете също така да импрегнирате материала с вода или репеленти за мазнини, ако случайно изцапате кухненската престилка. 

Размерът на кухненската престилка може лесно да се регулира.

Според Вашите нужди с помощта на закопчалки, може да регулирате кухнеската престилка бързо и удобно. 

Всички опции за кухненски престилки са изработени в по-тъмни, не оцветяващи цветове: червено, синьо, деним. Така че не е нужно да я перете само след едно хползване. Дори и да има малко петно ​​върху престилката, то няма да се забележи. Илюстрациите и надписите са плътно прикрепени към кухненските престилки, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се повредят след пране или гладене. И все пак ,е по-добре да изберете температура от 30 градуса за пералнята и да не използвате агресивни препарати. Също така не използвайте белина за пране. 

Всяка кухненска престилка има удобен външен джоб, в който можете да поставите телефон, бележник с отметки или червило. Да, червило! Защо зелевите сърми, които ще приготвите трябва да видят собственика си без красив грим? ☺

Кухненска престилка с надпис или снимка, изработени от илюстратори със смисъл

На сайта или в шоурума ни можете да изберете различни варианти за кухненски престилки с надпис или снимки според стила и настроението си. Всеки отпечатък съдържа определено значение и креативност от художници и илюстратори. Кухненска престилка от нас е подарък със смисъл и душа.

Коментарите са изключени.