Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Зимни фитнес дрехи

Зимни фитнес дрехи

Спортните зимни фитнес дрехи са много леки и топли: за разлика от обикновените пухени якета, движението в тях остава свободно и не се чувствате навлечени в сто дрехи…

Ефектът се постига чрез използването на специални материали. Например Thermolite (thermolight), разработен въз основа на структурата на козината на полярните животни. Влакната на материала са кухи; въздухът вътре допринася за по-добра топлоизолация. Подслонът е изработен от полиестерни влакна със сребърни йони, поради което не е електрифициран, за разлика от конвенционалната синтетика.

Също така си струва да запомните пълнителя Isosoft (isosoft) – той е четири пъти по-тънък от синтетичния зимник и се нагрява два пъти по-добре. Тези материали за фитнес облекло са леки, устойчиви на стрес, запазват топлината добре, не се свиват след измиване и бързо изсъхват.

Зимни фитнес дрехи. Компресионно облекло  – какво точно представлява то

Компресионните фитнес дрехи за тренировка – защо са необходими?

Използването им минимизира умората и периода на възстановяване след тренировка. Има два основни вида „компресия“: активна (за спорт) и възстановителна (за облекчаване на умората и възстановяване след тренировка). Тези видове се различават по нивото на компресия. За спорта е по-висока. При тренировка в компресионно облекло се намалява натоварването на сърцето, рискът от припадъци и образуването на млечна киселина се свежда до минимум.

Един от най-важните аспекти, които влияят върху ефективността на спортното трениране и благосъстоянието на спортиста, са удобните фитнес дрехи в които да сме облечени. Добрата форма ще Ви позволи да се концентрирате напълно върху тренировката си и да й се насладите. Изборът на спортно облекло зависи от предназначението му, мястото на тренировка и характеристиките на тялото на спортиста.

Какви подробности, нюанси трябва да се вземат предвид при закупуване на дрехи за различни спортове и в различни условия, например за дома и фитнеса или за улицата.

Какви материали са подходящи за оборудването и кои трябва да се избягват?

Изберете правилните спортни фитнес дрехи на leaderfitness.net

Коментарите са изключени.