Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Какви добавки за дизел се предлагат?

Какви добавки за дизел се предлагат?

Какви добавки за дизел се предлагат?

Говорихме за съдържанието на сяра в добавките за дизел, която при изгаряне, образува агресивни оксиди. Поради това почти всички страни преминават към производство на дизелови горива с ниско съдържание на сяра (съдържание на сяра не повече от 350 ppm) и ултра ниско съдържание на сяра (съдържание на сяра не повече от 10 ppm).

Антидетонаторите са първите горивни добавки. Те се появиха преди почти сто години и бяха предназначени за авиационен бензин, към който беше добавен около 2% екстралин – технически монометиланилин (ММА). Скоро в лабораторията на General Motors Res. Corp, бяха открити уникалните свойства на тетраетилолово (TEP). Това съединение се оказа изключително токсично, но след кратка борба с Министерството на здравеопазването на САЩ бизнесът победи и TPP започна триумфалното си шествие по света.

Едва през 90-те години на миналия век, поради инсталирането на каталитични камери за последващо изгаряне на изгорели газове, несъвместими с олово, добавките на базата на олово бяха забранени.

 

Антигел. Депресорна добавка за дизелово гориво

Това е препарат от ново поколение. Ефективно подобрява нискотемпературните свойства на дизеловото гориво. Намалява граничната температура на филтруване и точката на течливост на дизеловото гориво.

Новаторска добавка за дизел от ново поколение.

Ефективно подобрява нискотемпературните характеристики на дизеловото гориво.

 

Осигурява надежден старт и непрекъсната работа на дизеловия двигател при ниски температури.

Тази иновативна добавка за дизел удължава експлоатационния живот на компонентите и частите на горивното оборудване.

Намалява максималната температура на филтруване и точката на течливост на дизеловото гориво (виж таблицата).

Съдържанието на опаковката е предназначено за обработка на 5000 литра дизелово гориво (съотношение 1:500).

Приложение:

Изсипете сместа в резервоара и заредете напълно автомобила.

За да се постигне ефектът, добавката и дизеловото гориво трябва да имат положителна температура.

Идва ред за важна забележка: Ефективността на използването на въпросната добавка за дизел значително зависи от фракционния състав на третираното дизелово гориво и съдържащите се в него добавки. Въвеждането на антигел в замръзнало или мътно дизелово гориво няма ефект.

Състав: Повече от 30%: смес от алифатни и ароматни въглеводороди; повече от 5%, но по-малко от 15%: функционални добавки.

Намерте повече на bardahl.bg

Коментарите са изключени.