Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Всичко за сватбата – част 3

сватбата

 

  1. Устройване на откуп

В много случаи, повечето съвременни двойки го организират само за да угодят на родителите си. Можете да обясните на близките си, че подобни ритуали някак не се вписват в типичен вход на висока сграда и не са в представата Ви за добър вкус. Или измислете как да го направите по оригинален, остроумен и бърз начин. Подсказваме: например не във входа на блока.

  1. Да се пробвате да свършите всичко за 24 часа.

Денят на сватбата: Подписването в ритуалната зала, църковната церемония, разходката, фотосесията, почерпката, празненството и посрещането на гостите в ресторанта – за да имат време да спазват целия „сватбен декор“, булката и младоженецът се събуждат в ранни зори. И до обяд умората вече се е натрупала. А всъщност Вие можете да планирате всичко така, че Вашият специален ден да премине гладко и комфортно. Експертите по организирането на сватбите съветват двойките да разпределят пътуването до залата за ритуалното подписване и самото тържество за два дни.

За подписването в ритуалната зала можете да отидете и в делничен ден, да поканите само родителите си и след това да се разходите в парка или да седнете заедно в ресторант. За останалите гости организирайте красива церемония на открито преди сватбената вечеря с романтични обети, любима музика и размяна на пръстени.

  1. Да правите фотосесия в центъра на града

На кого му хрумна, че за гостите ще е забавно да обикалят всички туристически места в града? И какъв е смисълът на вашата снимка на фона на някакъв паметник? По-добре е да проведете фотосесия на булката и младоженеца (без приятели и непознати) не на фона на местни атракции, а в парк или студио.

В резултат на това, като изоставите тези два уж задължителни елемента, ще спестите усилия и време. Няма да е необходимо да каните стилист и гримьор в шест сутринта и да планирате сложни движения през задръстванията.

Повече информация за подготовка на специалния повод, а именно сватбата Ви, прочетете тук

Коментарите са изключени.