Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Как да изберем подходящият уред за миене на под

КАКВО МОЖЕ ДА ПРАВИ МАШИНАТА ЗА МИЕНЕ НА ПОД

Как да изберем подходящият уред за миене на под? Търговските машини за почистване на подове поддържат подове или осигуряват дълбоко почистване, полиране, търкане, восък и дори отстраняване. Те спестяват време, като изпълняват множество задачи наведнъж в търговски обекти. Те също така гарантират, че повърхностите са правилно почистени, което е особено важно по време на пандемия.

Видове уреди на миене на под

Има два основни вида подопочистващи машини или подови скрубери, от които да избирате. Кой от тях ще изберете зависи от типа пространство, за което се нуждаете от него, и вида на почистването, от което се нуждаете.

Уреди за миене на под, които се карат

Тези скрубери за под са всяка машина за почистване на под, върху която седите, докато почистват, като косачка за трева. Те са най-добри за големи пространства и имат мощно почистване. Лесната работа ги прави лесни за използване и спомага за увеличаване на производителността.

Уреди за миене на под, които се бутат

Машината за почистване на пода е като да използвате прахосмукачка, която държите, докато почиства. Скруберът за пода е най-подходящ за тесни и разхвърляни пространства, включително коридори, зали и магазини. Той е изключително маневрен, тих и лесен за поддръжка.

Как да използвате уреда за миене на под правилно

Работата с подопочистваща машина е малко като карането на кола. Просто движите колелото в посоката, в която искате да отидете. За подвижна машина за почистване на пода можете лесно да я преместите нагоре по стъпала или да я поставите в превозни средства, тъй като е лека. Дръжката също може да се сгъне за транспортиране и резервоарът може да се извади с една ръка.

Как да почистване различните подови настилки с различните уреди за миене на под

Ако искате скрубер за под, особено за дървен под, под от плочки, бетон или друга повърхност, тогава машина за почистване може да се използва за всички тях.

Можете да изберете различни типове четки или типове дискове и различни размери в зависимост от употребата. Можете също така да регулирате налягането надолу в зависимост от настилката.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ДОБРАТА МАШИНА ЗА МИЕНЕ НА ПОД

Ще трябва да вземете предвид няколко фактора, преди да изберете конкретна машина.

Пространство

Помислете за какъв размер на пространството ви трябва. Площите по-големи ли са или по-затрупани? Дали това е зона с голям трафик, която ще бъде нарушена от по-шумен или по-голям модел?

Вид мръсотия

Помислете какъв тип мръсотия машината обикновено ще почиства. Моделите за возене са по-добри за по-тежко почистване.

Бюджет

Решете колко можете да похарчите. Компаниите за наемане като Kärcher Hire имат гъвкави времеви периоди за наемане на машината, което я прави по-лесно да отговаря на вашия бюджет.

Размер на резервоара

Размерите на резервоара варират в обем. В зависимост от зоната, която трябва да почистите, ще зависи от какъв тип резервоар се нуждаете, за да сте сигурни, че няма да се налага да спирате, за да го напълните отново.

Източник на захранване

Можете да избирате между захранване на батерия или мрежа. Ако е захранван от батерия, ще издържи ли достатъчно дълго, за да завърши работата и ако е захранван от електрическата мрежа, тогава кабелът ще достигне до зоните, от които се нуждаете, без да стартирате и спирате, за да преминете към различни контакти.

Шум

Ще имате ли нужда от по-тих модел, ако почиствате в потребителско пространство, като например хотел, или в заведение за грижи като болница, където хората не искат да бъдат безпокоени?

Вижте тук подходящият уред за миене на под, точен за Вас!

Коментарите са изключени.