Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Открийте значението на НатАспин X и неговата цел

Открийте значението на НатАспин X и неговата цел

Открийте значението на НатАспин X и неговата цел

Хранителната добавка ли е НатАспин? Отговорът е да, това е хранителна добавка.

Употребява се за подобряване на функцията на кръвообращението.

При проблеми с кръвообращението и при увеличен риск от тромбоза, се препоръчва употребата на комбинираните капсули  на натокиназа и хидрокортизол. Тези вещества са получени от маслини и на практика, не са лекарствени средства, а са хранителна добавка с препоръка да се използват, ако съществува риск от образуване на кръвни съсиреци.

НатАспинът е много ефикасен за процеса на коагулацията на кръвта, той предпазва тялото от образуване на кръвни съсиреци, кръвообращението се усилва, а това носи само ползи за здравето на човек. Намалява се възможността да се повиши извън нормата кръвното налягане, рисковете за атеросклероза намаляват в значителна степен.

Освен всичко изброено натАспинът е чудесно допълнение към антиагрегантната монотерапия при вторична профилактика на ССЗ, което означава допълнение към антиагрегантната монотерапия при вторична профилактика на сърдечно-съдови заболявания, в случаите, когато има риск от ифаркт повторен или пък на мозъчен инсулт.

Съсирване и Рискове: Кръвта, Травми и Здравето

При настъпване на някаква травма, започва процес на съсирване на кръвта на мястото на нараняването. И това е много важно да се случва, момента на съсирването., като в същото време, обаче, евентуалното образуване на кръвен съсирек  в здравите кръвоносни съдове може да бъде не само опасно, но и фатално. Принципно съсиреците  в кръвоносните съдове водят до заболяване на вените като флебит. Също така те могат да доведат до развитие на сърдечно заболяване, което не може да бъде подминавано като вероятност.

И така натАспинът работи ефективно да намали възможността това да се случикато подпомага  терапията на болести. Свързани с на венозното кръвообращение, както и нарушения на периферното кръвообращение при хора с диабетно заболяване.

Натокиназата представлява протеолитичен ензим. Той е изолиран от традиционната японска храна „Natto“, която е съставна от соеви зърна, които са ферментирали заедно с с Bacillus subtilis.

В Япония тази храна се използва от повече от хиляда години. Като се чита, че именно тази храна е причина за най-ниската заболеваемост и смъртност, причинени от инсулт, инфаркт.

За да се постигне ефектът на защита на частиците LDL холестерол от оксидативно увреждане и с това предотвратяване на атеросклероза  е нужно всекидневна употреба на хидрокортизол.

Коментарите са изключени.