Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/07/2024

Фотосесия и професионално заснемане на сватбени клипове

сватбени клипове

В нашата компания работят истински професионалисти. За тях фото и сватбени клипове включва не само работа със специално оборудване, но и способността да общуват с децата. За целта прикрепяме към обектива на камерата специални забавни играчки, които ще привлекат вниманието на децата и ще направят кадрите още по-живи и радостни. В резултат на това ще получите ярки, висококачествени снимки и видеоклипове, изпълнени с хубава атмосфера.

Етапи на работа и плащане на сватбени клипове

№1 Обсъждане на детайлите на проекта, етапите на плащане, примери за изпълнение,

разработване на сценарии, инспекция на обекта, който в случая е детска градина.

№2 Подписване на договор. Предплащане в зависимост от клаузите в договора.

№3 Снимачен процес. Заплащане в края на видео заснемането, в зависимост от договореностите.

№4 Постпродукция (редактиране, цветна корекция и др.). Корекции от различен вид. Заплащане при завършен монтаж в зависимост от договореностите.

Видеозапис, заснемане на клипове в детската градина

Снимането на деца не е лесна задача, а ако е цяла група, тогава определено ще Ви трябва специалист видео оператор с добри педагогически умения.

Човек, който работи с деца, трябва непременно да обича децата, да усеща настроението им, да може да организира, ръководи, интересува. Такива професионалисти разработват своята методология с години и буквално се изливат в детския колектив.

Видеозаснемане на събитието

Бебетата растат твърде бързо и родителите се опитват да запомнят всяка секунда от тяхното израстване. Заедно с Вас нашите служители ще преживеят трогателни моменти от живота на децата, като с особено внимание и чувствителност ще заснемат и претворят в камерен филм. По време на създаването на крайното видео ще обработим не само изображението, но и звука. В резултат на това видеото е по-вероятно да прилича на откъс от известен филм, отколкото на снимане в детска градина.

Фото и видео заснемане в детската градина ще помогне да запазите тези щастливи моменти не само в паметта, но и на цифрови носители.

Коментарите са изключени.