Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/07/2024

5 предимства на секционните врати

5 предимства на секционните врати

5 предимства на секционните врати

Секционните врати са един от най-популярните видове гаражни врати, които са сравнително нови на пазара днес. Секционните врати са оформени от поредица от панели, които се плъзгат нагоре и над главата ви при отваряне. Те обикновено са изработени от стомана, алуминий, мед или полиетилен.

 

Секционните врати обикновено заемат същото количество вътрешно гаражно пространство като стандартната еднопанелна врата, но имат редица различни предимства пред по-малко иновативните модели. В тази статия споделяме няколко от предимствата на стила на секционната врата.

 

  • Секционните врати спестяват място

Секционните врати не изискват място извън гаража; те се отварят и затварят вертикално, така че зоната около вратата да е лесно достъпна и използваема от всеки, който желае. Това също означава, че колата може да паркира много по-близо до вратата на гаража, отколкото традиционната опция за гаражна врата с един панел, идеална за тези с по-къси алеи.

Когато е правилно монтирана, секционната врата предлага и допълнително пространство вътре в гаража, за разлика от повечето други видове гаражни врати. Това е особено полезно за тези с малък гараж на първо място или се нуждаят от много място за паркиране на превозно средство.

 

  • По-добри и по-здрави врати

При вашата секционна врата всеки панел ще бъде свързан директно към релсата на вратата. Това прави вашата врата много по-надеждна и по-малко податлива на счупване от алтернативите. Секционните врати, особено тези от поцинкована стомана или полиетилен, са изключително здрави и се предлагат с изолационна пяна, за да издържат възможно най-дълго.

 

  • По-безопасни от други автоматични врати

Секционните гаражни врати също са изключително тихи и безопасни в сравнение с алтернативите, особено по-типичните въртящи се или еднопанелни врати на пазара. Висококачествената секционна врата може да се прибира и развива плавно и тихо, тъй като всеки панел е свързан към релсата поотделно.

Нашите секционни врати се предлагат и със специално проектирани функции против прихващане, за да предотвратят захващане на пръсти между панелите и отговарят на всички съществуващи разпоредби на Обединеното кралство и ЕС, така че можете да сте сигурни, че получавате качествен продукт.

 

 

  • Фантастична изолация за вашия гараж

Вратата на гаража обикновено е мястото, където най-много топлина излиза от имота. Следователно секционната гаражна врата е отличен избор, особено ако искате да поддържате топла температура в гаража.

 

Секционните врати обикновено имат 20 mm или 40-45 mm панелни секции с двойна обшивка с изолирана пяна отдолу. За да осигурят както защита от атмосферни влияния, така и изолация за вашия гараж. Докато вратата е монтирана зад структурния отвор, ако е монтирана пред отвора, студеният въздух ще навлиза през страните. Секционната гаражна врата действа като ефективно термично прекъсване и поддържа изолацията, осигурена от стените на гаража себе си.

 

 

  • Секционните гаражни врати са идеални за необичайни алеи

Ако имате конкретна нужда от гараж. Може би имате много ниска поляна или сводест вход. Може да е трудно да намерите гаражна врата, която отговаря на вашите нужди. Въпреки това, благодарение на техния дизайн, е много по-лесно да монтирате автоматична секционна гаражна врата във вашия имот. Тъй като нито една врата не трябва да се люлее над главата или настрани. Ако изберете секционен стил, нямате нужда от много място, за да инсталирате секционна врата. И тъй като всеки панел е сам по себе си, секционните врати могат да бъдат по-лесно инсталирани и поддържани във вашия дом. Не забравяйте да следвате нашите съвети за поддръжка на вашата гаражна врата. И вашата секционна гаражна врата ще ви служи добре години наред.

 

Коментарите са изключени.