Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/07/2024

Видове образователни килимчета за бебета

килимчета за бебета

Видове детски образователни постелки, килимчета за бебета

Класически детски килимчета за бебета, подложки за игра. Един от най-простите, но най-популярните детски килими. Мекият продукт е изпълнен с тънък слой изолация. Представени в прости геометрични форми или под формата на растения или животни. Характеристика на този тип килимчета за игра за бебета е разнообразие от ярки картини.

Ако детето лежи по корем, ще може дълго да гледа цветни детайли. Такова килимче може да се използва като подплата в парка и матрак за повиване, постлан в креватче или количка.

Килимчета за игра за бебета с арки. Те изглеждат като цял игрален център, защото в допълнение към ярките снимки има една или повече дъги с играчки, които са фиксирани на специални стойки. Дъгите са фиксирани здраво, така че да не паднат, ако детето внезапно дръпне силно играчката, която харесва. Дъгите са изработени от гъвкава пластмаса и са покрити около периметъра с мека кърпа или гума от пяна.

Можете да легнете по гръб или по корем върху постелката. Отначало детето може да лежи по гръб и да гледа ярките играчки, висящи над него, да протегне ръце към тях или да „футбол“. Когато бебето порасне, разположението на дъгите може да се промени – да се поставят „на кръст“ или дори да се остави само една дъга за по-активни игри.

Килимче за игра за бебета с бортове. При тези модели краищата са направени по такъв начин, че да могат да се повдигат и фиксират в желаната позиция чрез велкро или връзки. Така постелката излиза с полумеки страни. Има продукти с дъги или без. Килимчето за игра за бебе ще бъде удобно за бебета, които тепърва се учат да пълзят и да се преобръщат.

Килим като люлка. Този модел килимче за игра за бебе се превръща в компактна люлка-кошница. Килимчето е много удобно за малки деца – в момента на играта бебето може да заспи, а майката с няколко движения да оформи уютно място за спане.

Коментарите са изключени.