Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
17/07/2024

Какво представлява Камагра желе

Камагра желе

Камагра желе съдържа същите съставки като по-скъпия аналог Виагра и се използва и като лечение срещу еректилна дисфункция при мъжете. Произвежда се от Ajanta Pharma (Индия). Но желето се абсорбира директно в кръвния поток, като такова изисква много по-малка доза, за да се постигне същия резултат.

Ароматите, от които може да се избира, са: Ананас, Портокал, Ягода, Ванилия, Банан, Касис, Ида, Мента, Роза, Манго, Лимон, Череша, Шоколад, Диня, Гува, Личи, Малина, Зелена ябълка, Анжир, карамел и киви.

Камагра желе. Какво представлява това лекарство?

Камагра желе е еквивалентен на обикновения Sildenafil Citrate. Това лекарство се използва и за лечение на проблеми с ерекцията при мъжете. Желето се абсорбира директно в кръвния поток, като такова изисква много по-малка доза, за да се постигне същия резултат.

Как трябва да приемам това лекарство?

Желето се приема през устата 15-25 минути преди полов акт. Никога не трябва да приемате повече от една доза повече от веднъж дневно. Предозиране: Ако мислите, че сте приели твърде много от това лекарство, незабавно се свържете с център за контрол на отравянията или спешното отделение.

ЗАБЕЛЕЖКА: Това лекарство е само за Вас, не го споделяйте с други.

Какво трябва да кажа на моя лекар, преди да приема това лекарство?

Те трябва да знаят дали имате някое от следните състояния:

  • проблеми с очите или зрението, включително рядко наследствено очно заболяване, наречено пигментен ретинит
  • сърдечно заболяване, стенокардия, високо или ниско кръвно налягане, анамнеза за инфаркт или други сърдечни проблеми
  • заболяване на бъбреците
  • чернодробно заболяване
  • удар
  • необичайна или алергична реакция към силденафил, други лекарства, храни, оцветители или консерванти
  • бременна или се опитвате да забременеете
  • кърмене
За какво трябва да внимавам, докато приемам Камагра желе

Ако забележите някакви промени в зрението си, докато приемате това лекарство, обадете се на Вашия лекар или медицински специалист възможно най-скоро. Обадете се веднага на вашия доставчик на здравни услуги, ако имате някаква промяна в зрението.

Незабавно се свържете с Вашия лекар или медицински специалист, ако ерекцията продължи повече от 4 часа или ако стане болезнена. Това може да е признак за сериозен проблем и трябва да се лекува незабавно, за да се предотврати трайно увреждане.

Ако почувствате симптоми на гадене, замаяност, болка в гърдите или болка в ръцете при започване на сексуална активност след приема на това лекарство, трябва да се въздържате от по-нататъшна активност и да се обадите на Вашия лекар или медицински специалист възможно най-скоро.

Употребата на това лекарство не предпазва Вас или Вашия партньор от ХИВ инфекция (вирусът, който причинява СПИН) или други болести, предавани по полов път.

Коментарите са изключени.