Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Дървена градинска люлка

дървена градинска люлка

Идеална е тази дървена градинска люлка за любителите на естествените материали и противниците на грубия метал „в природата“. Трябва да се отбележи, че дървените градински люлки заемат два ценови сегмента едновременно. И в същото време „елитните“ дървени люлки са в горния сегмент на пазара. Техните предимства включват гарантирана екологичност на материала и дизайна – лаконичен и изискан за промишлени модели, индивидуален – ако сте направили градинска люлка по поръчка.

Дизайн на дървена градинска люлка

Дизайнът на модерните градински люлки ги прави изненадващо удобни и комфортни. Огромно разнообразие от модели Ви позволява да изберете градинска люлка не само от най-приемливия материал, но и с най-подходящия дизайн.

Градинската люлка се състои от метална рамка, система за компенсиране на натоварването и абсорбиране на удари (пружини или хидравлични системи), седалка за люлка, водоустойчива тента, матрак и възглавници, подлакътници и поставки за чаши.

Градинските люлки могат да бъдат единични, двойни, тройни и дори четворни. Именно от този фактор – капацитет – зависи максималното натоварване на люлката, техните размери и, разбира се, цената.

Люлката може да не се разгъне и тогава функционалността им е ограничена. Такива структури са по-трайни и по-евтини.

Матракът за градинска люлка се изработва от листов дунапрен или е направен от парчета дунапрен. По принцип няма особена разлика между тези видове. Когато избирате матрак и възглавници за градинската люлка, единственият критерий е Вашият собствен комфорт. Достатъчно е да седите върху тях за 10 минути, за да разберете дали е удобно или не.

Желателно е платнените калъфи да могат да се свалят и да са изработени от качествен плат и да издържат дълго време.

Много е удобно, ако градинската люлка е оборудвана с подлакътници и държачи за чаши. Тогава чашата или книгата няма да трябва да се оставят на земята, в случай на нещо. Въпреки това, за градинска люлка, поставена на тераса или в беседка, това може да не е от голямо съществено значение.

Коментарите са изключени.