Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Какво могат да направят фирмите за професинално почистване?

почистване

Професионално почистване на дворното място на лятната вила може да се сравни с ходенето на фризьор. По принцип можете да се подстрижете и сами, да купите необходимите инструменти за това, да прочетете съветите, но само един наистина добър майстор ще осигури качествения резултат.

Професионалните фирми за почистване ще помогне не само със сезонното почистване на двора на лятната Ви вила, но и ще го почистят от отломки след строителни работи, ще облагородят дървета и храстите. Професионалният екип ще извърши почистване от всякаква сложност, така че Вашият двор да се превърне в истински уютен кът, което е свързано с изключително приятни емоции.

По-долу ще изброим част от нещата, които фирмите за професионално почистване могат да направят за Вашето дворно място на къщата или вилата Ви извън града.

Услуги на фирмата за почистване:

 1. изчистване на обекта, на цялото дворно място
 2. рязане, резитба на дървета
 3. рязане на тръстика, храсти
 4. косене на трева, обработване на тревната площ
 5. изкореняване на пънове
 6. подготовка, засаждане на тревна площ, храсти и дървета и много други подобни
 7. оран, обработка на земята
 8. доставка на чернозем, пясък
 9. събиране, извозване, товарене и изхвърляне на боклука
 10. подготовка на обекта преди продажба или разработка
 11. – косене на трева, изсичайте дървета, демонтирайте стари сгради, изкореняване на пънове, събиране на боклука, изораване на земята, засаждане на морава – сега знаете с кого да се свържете.

Работата се извършва ръчно и със специално оборудване. Цените за всички услуги са по договаряне, има гъвкава система от отстъпки

Цената за почистване на територията зависи от площта на обекта, неговата отдалеченост и степента на отломки. За предварителна оценка обикновено се изискват снимки, а в трудни случаи специалист пътува до обекта, за да изготви оценка.

Разходите за обработка на земята, както и за изравняване на почвата и засяване на тревни площи се изчисляват на квадратен метър площ. За качеството на тези услуги е важно да се разбере първоначалното състояние на мястото.

Коментарите са изключени.