Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
21/06/2024

Подготовка за сватбено тържество

сватба

Подготовка за сватба. Концепцията за сватба е основната идея и стил на тържеството, който се отразява във всичко от най-малкото до най-голямото в една сватба – от покани до торта.

Има два стила на сватбата „класически“ и „тематичен“. Хубаво е, когато всички сватбени аксесоари имат нещо общо. За помощ по този въпрос можете да се обърнете към специалисти (организатори и дизайнери) или да организирате всичко сами, приемайки някои идеи от други красиви сватби. При подготовка за сватба изисква да се обърне внимание са следните неща:

  • Място за провеждане на банкета

Желателно е основните точки от сватбения маршрут да са близо една до друга: началото на деня, деловодството, разходката и ресторанта. Това ще намали времето за движение или стоене в задръствания. За някои дати за сватба добрите ресторанти се резервират повече от шест месеца предварително. По-добре е да запазите дата за Вашата сватба веднага след подаване на заявление в службата по вписванията.

Има добри места, които Ви позволяват да проведете цялата сватба на едно място. Без преместване, което ще Ви даде възможност значително да освободите време и да премахнете транспортните разходи от бюджета.

График на сватба

Изготвяме приблизителен график на сватбения ден (пример), в бъдеще ще го допълним и коригираме. След като рисувате всичко всяка минута, в главата ви ще се нареди ясна последователност: какво трябва да се случи и кога. Утрото на булката и фотосесията й, обличане и подготовка на младоженеца, деловодството, маршрута на сватбената разходка, банкетната програма, всичко е важно да се вземе предвид. Избягвайте претоварването на програмата за сватбата Това може лесно да Ви прегори, както Вас, така и Вашите гости.

  • Списък с гости и покани за сватба

След съставяне на списъка с гости всяка група трябва да направи официална покана. Просто информирайте на среща или по телефона. Подарете красива покана, картонена или електронна.

Оригинално решение би било да направите свои собствени картички с покани или да създадете сватбен уебсайт. Такива услуги се предоставят от ваканционни агенции или частни специалисти. Ако имате умения и време, тогава наистина е възможно да го направите сами. В дизайна младоженците често използват снимки, направени на фотосесията за любовна история преди сватбата.

  • Образът на младоженците

Рокля, прическа и грим, воал, бижута и аксесоари – за булката. Костюм, бутониера, вратовръзка, риза и аксесоари – за младоженеца. Можете да създадете изображение сами или да се доверите на дизайнера. Има няколко универсални съвета, които ще ви бъдат полезни при подготовката за сватбата.

  • Сватбени халки

По-добре е да купите пръстени след няколко месеца, тъй като в навечерието на сватбата момичетата често губят тегло поради подготвителната суматоха. Широките пръстени визуално съкращават пръстите. Имайте предвид това, когато избирате.

Можете да закупите готови бижута или да направите пръстени по поръчка. За практикуващи – класически пръстени, за модове – оригинални текстурирани. Разгледайте примерни снимки на брачни халки и прочетете препоръките за избора им.

  • Избор на фотограф

Важен момент, защото това ще са снимки за цял живот. Приказна сватба. Добрият фотограф знае как да запечата всичко с умение и майсторство.

Коментарите са изключени.