Как да намерите книга?

Работата със сайта е лесна. Изберете жанр(категория) от лявото меню и ще видите списък на всички книги от този жанр. За по-лесно намиране, някои от книгите са добавени в повече от една категория(жанр)

Можете да използвате търсачката на сайта. Освен в заглавията на книги, тя търси и в имената на авторите,ако например сте забравили някое заглавие, но помните автора, можете да потърсите, като въведете част от името на му.

В сайта е предвидена възможност за показване на всички книги от даден автор или издателство.

Кликнете на бутона автори или издателства. Намерете желания от Вас автор или издателство и кликнете за подробности. Ще видите бутон за показване на всички книги от този автор/издателство.

Можете първо да използвате търсачката за да намерите някой автор, като въвете името му или част от него. След като го намерите, процедирайте по горния начин

Ако сте харесали някоя книга, можете директно да видите всички книги от нейния автор.

Как да поръчате книга от сайта?

1. От списъка с книги, изберете желаната книга и кликнете върху нея 2. Кликнете върху жълтия бутон Поръчай тази книга и следвайте указанията 3. При попълване на формата за поръчка, попълнете внимателно необходимите полета, за да можем да се свържем с Вас при необходимост. 4. Ако поръчвате повече книги, повторете горната процедура. По всяко време можете да разглеждате съдържанието на количката и да правите промени. Като алтернативен начин за поръчка, можете да се свържете с нас по телефон, email или skype и да поръчате желаните от Вас книги, но този начин не е желателен, защото често стават грешки.

Екипът на книжарница.нет Ви пожелава приятно прекарване на сайта ни!